Hirdetések - 2018. január 7.

  • Archívum/Archív hirdetések
  • Aranyossy Mihály
  • 2018. január 7.
  • 113

2018. január 7.
Évközi 1. hét
 
  1. A folyamatos szentségimádásra várjuk a további jelentkezéseket. Kérjük a testvéreket, hogy kísérjék figyelemmel a honlapon látható beosztást, melyből kiderül, hogy mely időpontokban nincs még jelentkező. A szentségimádásra a plébánia honlapján, ill. közvetlenül a http://orokimadas.belvarosiplebania.hu internetes címen történő, regisztrációt követő belépéssel, ill. telefonon és személyesen is lehet jelentkezni.
  2. Az első karitász hittanóra idén január 9-én (kedden) 15:00 órakor lesz. A téma a János evangélium. A hittanórát 16:00 órai kezdettel a Szeretetláng imaóra követi, melyet a folyamatos szentségimádás keretében tartunk. Szeretetláng imaóráink tehát az új évben keddi napokon 16:00 órakor kezdődnek, a továbbiakban nem a Szent Mihály templomban, hanem itt az altemplomban, a folyamatos szentségimádás keretében.
  3. A karitász filmklubban csütörtökön 17:00 órától „A végső igazság nyomában” című, Szent Ágoston életét bemutató film első részét vetítjük a Teréz anya teremben.
  4. Testvér-plébániánk, a kárpátaljai „Rahói Római Katolikus Plébánia” kórusa érkezik hozzánk és ad hangversenyt az altemplomban 2018. január 13-án (szombaton) 18:00 órakor.
  5. Előre hirdetjük, hogy az évenként megtartott jegyesoktatás plébániánkon idén február 7-én kezdődik, és 9 héten át folytatódik. A felkészítő találkozókra minden alkalommal szerdán, 18:30 órai kezdettel kerül sor. Helyszíne a Szent Kinga Közösségi Otthon (1056 Budapest, Egyetem tér 5. I. emelet, kapukód: 10). Az oktatást Dr. Osztie Zoltán atya tartja. Jelentkezni lehet a belvarosiplebania@gmail.com címen, illetve a plébánia 06-1-318-3108-as telefonszámán.
  6. Heti hirdetéseink a plébánia honlapján, a hirdetőtáblán, valamint a könyves asztalon elhelyezett szórólapokon is olvashatók.