Hirdetések - 2018. január 28.

 • Archívum/Archív hirdetések
 • Aranyossy Mihály
 • 2018. január 27.
 • 117

2018. január 28.
Évközi 4. vasárnap

Liturgia
Szerdán Bosco Szent János emléknapja
Pénteken Urunk bemutatása (Gyümölcsoltó Boldogasszony) ünnepe lesz
 
 1. Örömmel tapasztaljuk, hogy a január 1-től indult folyamatos szentségimádás töretlenül folytatódik. A szükséges infrastruktúra fenntartása, a megnövekedett fűtés, világítás, őrzés, szervezés, telefonköltségek, stb. fedezetének biztosítása plébániánknak fokozott anyagi terhet jelent, ezért számítunk a testvérek nagylelkű támogatására. Kérjük, hogy az erre a célra szánt hozzájárulásukat alapítványunk, a Teljes Katolikus Liturgiáért Alapítvány számlájára szíveskedjenek átutalni, illetve személyesen a plébánia irodájában befizetni. Az alapítvány számlaszáma megtalálható a honlapunkon, illetve hirdetéseinkben is szerepeltetjük, melyek kinyomtatva a könyves asztalról elvihetők.
 2. Rohmann Ditta gordonkaművész "Bach-forrás" címmel megkezdett hangversenysorozatát január 28-án (vasárnap) 17:00 órakor folytatja az altemplomban. A koncerten verset mond: Kiss Csinszka Flóra színművész. A hallgatóság létszáma korlátozott, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A belépődíj ára: 2.000 forint/fő, illetve 1.500 forint/fő a diákok és nyugdíjasok számára.
 3. A Szeretetláng imaórát január 30-án (kedden) 16:00 órakor tartjuk az altemplomban. Eközben a csendes szentségimádás az örökimádás-kápolnában zavartalanul folytatódik.
 4. Országos Szeretetláng Ünnep lesz templomunkban február 2-án (pénteken), Gyertyaszentelő Boldogasszony napján. 15.00 órától Szeretetláng imaórát tartunk, majd 17:00 órakor az ünnepi szentmise keretében kerül sor a Szeretetláng-átadásra.
 5. A Keresztény Játszóházba hívjuk a gyermekeket és szüleiket, nagyszüleiket febráur 3-án (szombaton) 10:00-12:30 között a Szent Kinga Közösségi Otthonunkba.
 6. Tisztelettel köszöntjük a zeneigazgatói pályázat győztesét Gesztesi-Tóth Lászlót, aki a rövidesen sorra kerülő szerződéskötést követően megkezdi működését plébániánkon.
 7. Fájdalommal vettük tudomásul, hogy Kalota József érseki helynök atya, aki Isten népének hű szolgálója, és az egyház fáradhatatlan papja volt, január 20-án elhunyt. Lelki üdvéért templomunkban január 29-én (hétfőn) 17:00 órakor engesztelő szentmisét mutatunk be.
 
TELJES KATOLIKUS LITURGIÁÉRT ALAPÍTVÁNY
számlaszám: 11705008-20479332