Hirdetések - 2018. január 14.

 • Archívum/Archív hirdetések
 • Aranyossy Mihály
 • 2018. január 14.
 • 89

2018. január 14.
évközi 2. vasárnap
 
Liturgia

Hétfőn Remete Szent Pál emléknapja,
Szerdán Szent Antal apát emléknapja,
Csütörtökön Árpádházi Szent Margit Szűz ünnepe lesz

 
 1. A folyamatos szentségimádásra várjuk a további jelentkezéseket. Kérjük a testvéreket, hogy kísérjék figyelemmel a honlapon látható beosztást, melyből kiderül, hogy mely időpontokban nincs még jelentkező. A szentségimádásra a plébánia honlapján, illetve közvetlenül az orokimadas.belvarosiplebania.hu internetes címen történő, regisztrációt követő belépéssel, illetve telefonon és személyesen is lehet jelentkezni.
 2. A karitász csoport vidám, farsangi ismeretterjesztő teadélelőttöt és szeretetvendégséget tart január 20-án (szombaton) a Teréz Anya teremben 10:00 - 12:00 óra között.
 3. A Krisztus hívők egységéért évente megrendezett ökumenikus imahétre idén január 21-28 között kerül sor. Az imahét keretében a Szent Mihály templomban január 25-én (csütörtökön) 18:00 órakor imádkozunk közösen a keresztény egyházak egységéért.
 4. Plébániánk pályázatot írt ki a templom zeneigazgatói állásának betöltésére. A feladatok, feltételek és kívánalmak a pályázati kiírásban szerepelnek, melyek a plébánia honlapján olvashatók. A pályázatokat postán vagy személyesen lehet eljuttatni a plébánia irodájába. A beadási határidő 2018. január 19-én 17:00 óra. A pályázatokat elismert szaktekintélyekből álló bizottság bírálja el. Eredményhirdetés január 26-án a déli órákban lesz.
 5. Január 23-án (kedden) "A turini lepel és Magyarország" címmel Prof. Dr. Váralljai Csocsán Jenő, szociológus, művészettörténész, görögkatolikus pap, az Oxfordi Egyetem és Pázmány Péter Katolikus Egyetem nyugalmazott egyetemi tanára tart előadást a Szent Kinga teremben 18:00 órai kezdettel.
 6. Előre hirdetjük, hogy az évenként megtartott jegyesoktatás plébániánkon idén február 7-én kezdődik, és 9 héten át folytatódik. A felkészítő találkozókra minden alkalommal szerdán 18:30 órai kezdettel a Szent Kinga teremben kerül sor.
 7. Heti hirdetéseink a plébánia honlapján, a hirdetőtáblán, valamint a könyves asztalon elhelyezett szórólapokon is olvashatók.