Hirdetések - 2018. február 4.

  • Archívum/Archív hirdetések
  • Aranyossy Mihály
  • 2018. február 4.
  • 77

2018. február 4.
Évközi 5. vasárnap
 Liturgia
Hétfőn Szent Ágota Szűz és vértanú,
Kedden Miki Szent Pál és társai vértanúk,
Csütörtökön Bakhita Szent Jozefina Szűz,
Szombaton Szent Skolasztika Szűz emléknapja lesz
 
  1. Örömmel tapasztaljuk, hogy a 2018. január 1-től indult folyamatos szentségimádás töretlenül folytatódik. A szükséges infrastruktúra fenntartása, a megnövekedett fűtés, világítás, őrzés, szervezés, telefonköltségek stb. fedezetének biztosítása plébániánknak fokozott anyagi terhet jelent, ezért számítunk a testvérek nagylelkű támogatására. Kérjük, hogy az erre a célra szánt hozzájárulásukat alapítványunk, a Teljes Katolikus Liturgiáért Alapítvány erre a célra elkülönített alszámlájára szíveskedjenek átutalni, illetve személyesen a plébánia irodájában befizetni. Az alapítvány számlaszáma megtalálható a honlapunkon, illetve hirdetéseinkben is szerepeltetjük, melyek kinyomtatva elvihetők, továbbá külön erre a célra sárga csekkeket fogunk a könyves asztalon elhelyezni.
  2. Február 6-án (kedden) 15:00 órakor a karitász hittanórán, Szent János evangéliumáról elmélkedünk, majd a Szeretetláng imaórát tartjuk meg 16:00 órakor az altemplomban. Eközben a csendes szentségimádás az örökimádás-kápolnában zavartalanul folytatódik.
  3. A Karitász Filmklubban február 8-án (csütörtökön) 17:00 órától a Végső igazság nyomában című, Szent Ágoston életét bemutató film 2. részét vetítjük a Teréz anya teremben.
  4. Lorettói Énekfüzér címmel a lourdes-i jelenések 150. évfordulóján rendezett egyházzenei koncert és zenés elmélkedés-sorozat 4. részére kerül sor a Szent Mihály templomban február 11-én (vasárnap( a szentmise után 17:00 órakor.
  5. 2000 év 100 percben címmel egy különleges háznézésre invitáljuk a híveket, 2018. február 16-án (pénteken), melynek során Kovács Gergely vezetésével templomunk legrejtettebb titkai is feltárulnak a látogatók előtt. Gyülekező 17:45 perckor a templom oldalbejáratánál lesz, ahol a 2.600 Ft-os, illetve a 2.000 Ft-os kedvezményes belépő is megvásárolható. Utóbbit középiskolások, tanárok, idegenvezetők és újságírók vehetik igénybe, míg a 14 év alatti gyermekek, valamint az egyházi személyek ingyenesen vehetnek részt a programon. Kérünk mindenkit, hogy hozzon magával zseblámpát! A programmal kapcsolatos információk a könyves asztalon elhelyezett szórólapon is olvashatók. 
 
TELJES KATOLIKUS LITURGIÁÉRT ALAPÍTVÁNY
számlaszám: 11705008-20479332